Duurzaam bouwen begint bij Ascentia Systems!

Woning bouwpakket

Woning bouwpakket bouwen

Bent u op zoek naar een woning bouwpakket? Heeft u plannen om een woning of aanbouw te realiseren en bent u op zoek naar een bedrijf dat met u mee denkt? Bent u op zoek naar een bedrijf waar u een woning bouwpakket kunt ontwerpen en realiseren? Zoek dan niet verder! Bij Ascentia Systems in Dussen bent u aan het juiste adres. Wij bieden u de mogelijkheid aan om binnen een korte tijd uw gewenste woning, aanbouw of dakkapel te realiseren. Wij maken uw woning bouwpakket bij ons in de fabriek. De bouwpakketten worden op de gewenste locatie afgeleverd zodat u direct aan de slag kunt. De mogelijkheden bij Ascentia Systems zijn eindeloos. Bent u benieuwd of een woning bouwpakket iets voor u is? U kunt vrijblijvend contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij staan u graag te woord en vertellen u graag meer over de passende mogelijkheden. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet.

Voordelen van een woning bouwpakket

 • Snel en eenvoudig op te bouwen
 • Laag energieverbruik
 • Milieuvriendelijk
 • Volledig getest en Europees gecertificeerd
 • Sterke en stabiele structuur
 • Uitstekende thermische prestaties en eigenschappen
 • Stillere leefomgeving
 • Verkrijgbaar in verschillende diktes en dus isolatie-eigenschappen
 • Maximale luchtdichtheid
 • Minder arbeidstijd
 • Alle gevelafwerkingen mogelijk

Woning bouwpakket: het nieuwe bouwen

Op zoek naar een woning bouwpakket? Met een woning bouwpakket kunt u snel en eenvoudig bouwen. Onze specialisten bespreken graag tijdens een persoonlijk adviesgesprek op maat de passende mogelijkheden voor uw aanbouw, woningbouw of dakkapel. Naast het aanbod van onze diensten voor de realisatie van een woning, aanbouw of dakkapel kunt u ook met de paneelplaten van Ascentia Systems diverse chalets, tiny houses, zorgwoningen en scholen bouwen. De SIP panelen zijn de perfecte oplossing voor het snel bouwen van thermisch efficiënte, luchtdichte gebouwen. U kunt de panelen gebruiken voor zowel de binnen- als de buitenmuren. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van paneelbouw bent u bij ons aan het juiste adres. Omdat wij werken met milieuvriendelijke producten zult u vele voordelen hebben van de isolatie panelen. Zo krijgt u een laag energieverbruik en creëert u een stillere omgeving. De producten van Ascentia Systems zijn volledig getest en Europees gecertificeerd. De isolatie platen hebben een sterke en stabiele structuur en uitstekende thermische prestaties en eigenschappen.

De voordelen van een woning bouwpakket

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor de realisatie van een woning bouwpakket? U kunt onze medewerkers vrijblijvend benaderen. Wij vertellen u graag over de vele voordelen voor de realisatie van uw gewenste woning bouwpakket. De isolatie panelen zijn verkrijgbaar in verschillende diktes en met verschillende isolatie-eigenschappen. U zult merken dat er minder arbeidstijd nodig is voor de bouw van uw woning, aanbouw of dakkapel. Daarnaast zijn alle gevelafwerkingen mogelijk.

Ontdek onze panelen!

Maak een afspraak!

Ontdek onze SIPS panelen!

Openingstijden:
Ma - vri: 09.00 - 17.00 uur
Zat: 10.00 - 14.00 uur
Zon: gesloten

Hier komen keurmerken van aangesloten bedrijven waarbij we erkend zijn. Denk aan CBW erkend etc.

Ascentia Systems © 2024. Alle rechten voorbehouden.

Algemene voorwaarden

Ascentia Systems © 2020. Alle rechten voorbehouden.