Wat een kapper al niet teweeg kan brengen…

Erik de Waal van ASCENTIA vertelde zijn kapper over de mogelijkheden van SIPS panelen. Een andere klant sprak tijdens een knipbeurt de wens uit om zelf een huis te bouwen. De doortastende kapper bracht beide mannen met elkaar in contact. De Waal nam vervolgens de klant mee naar Landgoed Bergvliet om kennis te maken met het bouwsysteem en architect Frank Ruiter werd ingeschakeld om het ontwerp van de klant te voltooien. Binnen twee weken lag er een prijs en zes tot acht weken later lagen de SIPS panelen voor het maatwerkhuis, samen met een heldere instructie, op de bouwkavel. Met bouwbegeleiding vanuit ASCENTIA werd het casco in drie weken tijd door Bouwbedrijf Van Tilborg  neergezet en voor afbouw overgedragen aan de klant.

De twee-onder-een-kapper in Eethen is gebouwd op een stalen frame op schroefpalen. Naast de wanden en het dak zijn ook de vloeren van deze huizen van SIPS panelen.

Sinds het casco is opgeleverd is de klant met groot enthousiasme aan het afbouwen: de gevel werd bekleed, de binnenzijde werd afgewerkt met gipsplaten en stucwerk en voor het dak was de keuze tussen dakleer of EPDM. Over de vorderingen van zijn zelfbouwproject plaatst de klant regelmatig filmpjes op het youtubekanaal Altenatiefhuis.

Openingstijden:
Ma - vri: 09.00 - 17.00 uur
Zat: 10.00 - 14.00 uur
Zon: gesloten

Hier komen keurmerken van aangesloten bedrijven waarbij we erkend zijn. Denk aan CBW erkend etc.

Ascentia Systems © 2024. Alle rechten voorbehouden.

Algemene voorwaarden

Ascentia Systems © 2020. Alle rechten voorbehouden.