In Vlijmen is een zelfbouwer bezig, in samenwerking met een aannemer, met het bouwen van zijn droomhuis. Hierbij heeft hij voor het casco gebruik gemaakt van de SIP panelen van Ascentia Systems.

Bij de aanvraag van de offerte heeft de klant de tekeningen van zijn woning toegezonden en zijn wensen voor de gewilde rc waardes doorgegeven. Aan de hand hiervan heeft Ascentia Systems een offerte uitgebracht voor het SIP casco.

Na akkoord van de offerte is er, na het verkrijgen van de DWG tekeningen, gestart met de enginering van de woning in SIP panelen en is er een constructieve calculatie gemaakt.
Aan de hand van de enginering zijn er nog een paar (kleine) wijzigingen doorgevoerd zodat de woning geheel naar wens is. Na akkoord en ondertekening van de geëngineerde tekeningen is er gestart met de productie van de woning.

De levering van de panelen heeft in delen plaatsgevonden, waarbij bij de eerste levering de onderdelen bevatten voor het uitzetten van de onder regels en de eerste panelen van de benedenverdieping. Hierdoor kan er direct gestart worden met bouwen. De overige twee leveringen volgde in de weken daarna, waardoor er steeds weer ruimte was voor de nieuwe panelen en er doorgebouwd kan worden.

Tijdens het bouwen hebben wij nauw contact gehad met de klant en de benodigde bouwbegeleiding gegeven.

Wij zijn blij dat de bouw van het SIP casco goed is verlopen en dat de klant nu verder kan met het afbouwen van zijn droomwoning!

Heeft u zelf interesse in het (zelf)bouwen van uw woning? Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Openingstijden:
Ma - vri: 09.00 - 17.00 uur
Zat: 10.00 - 14.00 uur
Zon: gesloten

Hier komen keurmerken van aangesloten bedrijven waarbij we erkend zijn. Denk aan CBW erkend etc.

Ascentia Systems © 2024. Alle rechten voorbehouden.

Algemene voorwaarden

Ascentia Systems © 2020. Alle rechten voorbehouden.