Vakantiepark met drie woningtypen

Voor Landgoed Bergvliet in Oosterhout ontwierp architect Derk Onnekes drie verschillende villa’s: 4 persoonswoningen van één bouwlaag en 8- en 12-persoonswoningen met een verdieping. Alle villa’s zijn gebouwd op een 25 cm dikke betonnen plaat met daaronder een vorstrand.

Bouwbedrijf Fraanje BV startte de bouw in 2019 met een bouwsysteem dat niet aan de verwachtingen voldeed. Na een razendsnel akkoord in de zomer van 2020 wist ASCENTIA binnen zes weken op maat gemaakte SIPS panelen te leveren voor de ruwbouw van drie woningen. Mantelbuizen en openingen voor ramen en deuren waren fabrieksmatig reeds aangebracht. Een heldere instructie samen met tekeningen van verschillende aanzichten van de villa’s maakten direct duidelijk welk genummerd paneel waar gesitueerd moest worden.

Vijftien dagen later werden de eerste drie villa’s casco opgeleverd. Voor de afbouw werden aansluitend kozijnen, ramen en goten door ASCENTIA geregeld. Door ook daarna snel en zorgvuldig te blijven leveren kon het totale project in april 2021 afgerond worden.

Door op onderstaande foto’s en filmpjes te klikken krijgt u een indruk van de vakantiewoningen en van het bouwproces op Landgoed Bergvliet.
De tachtig villa’s op het aantrekkelijke vakantiepark in een bosrijke omgeving trekken inmiddels volop tevreden toeristen uit binnen- en buitenland.

 

 

Openingstijden:
Ma - vri: 09.00 - 17.00 uur
Zat: 10.00 - 14.00 uur
Zon: gesloten

Hier komen keurmerken van aangesloten bedrijven waarbij we erkend zijn. Denk aan CBW erkend etc.

Ascentia Systems © 2024. Alle rechten voorbehouden.

Algemene voorwaarden

Ascentia Systems © 2020. Alle rechten voorbehouden.