Hightech vakantiewoning

Deze vakantiewoning bestaat uit een royale woonkamer met open keuken, twee slaapkamers, een badkamer, een inloopkast en een grote overkapte veranda. Het betreft lichtgewicht bouw die gerealiseerd is op een 25 cm dikke betonnen plaat.
Frank Ruiter is de architect van dit huis. Zes tot acht weken na afronding van de opdracht lagen de SIPS panelen voor de cascobouw, samen met een heldere instructie, klaar op de bouwkavel. Nog geen drie weken later kon begonnen worden met de afbouw van het huis. Daarvoor werden ook de kozijnen door ASCENTIA geleverd.

De woning is geluiddicht, luchtdicht en optimaal geïsoleerd. De Rc waarde voor de vloer, de gevel en het dak van deze woning ligt gemiddeld 3,45 hoger dan de eisen in het bouwbesluit. Dankzij de eigenschappen van de SIPS panelen van ASCENTIA is het huis desondanks slank gebouwd.
Een warmtepompsysteem van NILAN zorgt niet alleen voor verwarming én koeling van vloer en top, maar ook voor warm water en een juiste luchtbalans. Dit systeem, in combinatie met de hoge Rc waarde, maakt dat de vakantiewoning uiterst energiezuinig en dus kostenbesparend is.

Openingstijden:
Ma - vri: 09.00 - 17.00 uur
Zat: 10.00 - 14.00 uur
Zon: gesloten

Hier komen keurmerken van aangesloten bedrijven waarbij we erkend zijn. Denk aan CBW erkend etc.

Ascentia Systems © 2024. Alle rechten voorbehouden.

Algemene voorwaarden

Ascentia Systems © 2020. Alle rechten voorbehouden.